Κάλεσμα στους αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας



Καλούμε τους αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, σε πλατιά κινητοποίηση, ώστε να μη χαθεί καμία ψήφος για το ΚΚΕ.

Πρέπει η φωνή Κόμματος να φτάσει σε κάθε γειτονιά, έτσι ώστε ένα πιο δυνατό ΚΚΕ την επόμενη μέρα να συμβάλει στην ενδυνάμωση του ταξικού κινήματος.

Καλούμαστε όλοι να ξανοιχτούμε σε όλες τις γειτονιές, σε κάθε σπίτι, για να φθάσει η φωνή του ΚΚΕ παντού. Να οργανώσουμε συσκέψεις στα σπίτια μας και συγκεντρώσεις στα κατά τόπους γραφεία των Παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ άμεσα. Να έρθουμε σε επικοινωνία, με όποιον τρόπο -και τηλεφωνικά ακόμα- με τους συναγωνιστές μας και τους φίλους και απογόνους, για να τους ενημερώσουμε για την κρισιμότητα των εκλογών, για να μη χαθεί καμιά ψήφος υπέρ του ΚΚΕ. Για να βγει το Κόμμα μας πιο δυνατό την επόμενη μέρα, γιατί αυτό είναι προϋπόθεση να δυναμώσει το λαϊκό – ταξικό κίνημα. Για να διεκδικήσουμε τα χαμένα δικαιώματα των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων ανδρών και γυναικών. Κι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με δυνατό ΚΚΕ, γιατί τα άλλα κόμματα, της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, προωθούν τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μεγαλοκαπιταλιστών, των μονοπωλίων σε βάρος του λαού.
Γι’αυτό ισχυρό ΚΚΕ για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση για να διεκδικήσει ο λαός τα δικαιώματά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Πτολεμαϊδας ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.