Ευχαριστήριο του Δημάρχου Βοΐου για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις



Ο Δήμαρχος Βοΐου, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, καθώς και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις αυτές,  και συνέβαλλαν για ακόμη μία χρονιά στην αναβίωση μοναδικών ηθών και εθίμων του τόπου μας.

Επίσης, ευχαριστεί τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού FLASH κ. Βωβό Τέλη και κα Καραντίσογλου Ραφαέλα για την εθελοντική συμμετοχή τους στην παρουσίαση της παρέλασης των Μπουμπουσιαριών, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής για την δημοσιογραφική κάλυψη των εκδηλώσεων του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, την Πολιτιστική Επιτροπή της Σιάτιστας, τον Λαογράφο κ. Μπόντα Γεώργιο για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων της Σιάτιστας, καθώς και όλους τους συλλόγους, τα σχολεία, τις ομάδες πολιτών και τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Βοΐου για τη συμμετοχή τους στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις.

Τέλος, ο Δήμος Βοΐου, η ΔΗΚΕΒΟ και το Τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας  ευχαριστούν το Ίδρυμα Παπαγεωργίου που στηρίζει κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις της πόλης της Σιάτιστας, και τους επιχειρηματίες και κατοίκους της πόλης που βοήθησαν στην διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πλατεία Σιάτιστας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.