Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πτολεμαΐδα και η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών



Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στην Πτολεμαΐδα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ και η παρουσίαση των υποψηφίων. Στην εκδήλωση οι υποψήφιοι βουλευτές ανέλυσαν την παρούσα κατάσταση και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την προοπτική και τις κατευθύνσεις της αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και την αντιμετώπιση των μεγάλων πληγών (ανεργία, φτωχοποίηση, καταστροφή του παραγωγικού ιστού) που άνοιξε η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η αριστερά, μέσω των υποψηφίων της στην ΠΕ Κοζάνης, και τον λαό της Π.Ε. Κοζάνης δίνει τον αγώνα για μία Περιφερειακή Ενότητα και μία Ελλάδα με Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη και Δημοκρατία. Η νίκη της αριστερά στις επερχόμενες εκλογές είναι νίκη του λαού μας θα είναι η αρχή για την πραγματοποίηση των ονείρων και των επιθυμιών του. Η Ελπίδα Έρχεται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.