Εκδηλώσεις δικτύωσης εταιριών από την «Trans Adriatic Pipeline», ανάδοχο του έργου «Διαδραστικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ)»



Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η εταιρία «Trans Adriatic Pipeline», ανάδοχος του έργου της κατασκευής του έργου «Διαδραστικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ)», που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το 2016, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις δικτύωσης εταιριών (business-to-business) στις 21 Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη και στις 22 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αυτές οι εκδηλώσεις είναι οι πρώτες από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων δικτύωσης αναφορικά με τις Συμβάσεις μελέτης, προμήθειες και κατασκευής που αφορούν στην κατασκευή του χερσαίου τμήματος και των σταθμών συμπίεσης του έργου ΤΑΡ. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΤΑΡ η κατακύρωση αυτών των συμβάσεων για τους βασικούς εργολάβους του ΤΑΡ θα γίνει το δεύτερο μισό του 2015.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην εκδήλωση να επικοινωνήσουν άμεσα με την κα Μαρία Σοφιανού στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας στο τηλ. 2310 539817 εσωτερικό 106.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με το αντικείμενο των εκδηλώσεων δικτύωσης και τις κατηγορίες των υπηρεσιών και υλικών των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς τομείς, επισυνάπτεται η επιστολή που στάλθηκε από τον ΤΑΡ στο Επιμελητήριο.

 

Ο Πρόεδρος
Κώστας Κυριακίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.