Βίντεο kozaniLife.gr: Ο Θ. Καρυπίδης για το θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής του Μαμάτσειου



Άμεση ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στο θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Ο Θ. Καρυπίδης προκάλεσε σύσκεψη αργά το βράδυ της Πέμπτης με τον διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων “Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο” Γεώργιο Παύλου και τον ιατρικό σύλλογο, απο την οποία και προέκυψε η λύση να συνεχιστούν οι εφημερίες με ιδιώτες γιατρούς ως επισκέπτες, καθώς υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Ο περιφερειάρχης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κλείσιμο της μαιευτικής κλινικής του Μαμάτσειου, αλλά για εξυπηρέτηση των εφημεριών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, όπου εφημερεύει παράλληλα και η παιδιατρική κλινική. Τόνισε, ωστόσο, ότι μέσα απο τη συνεργασία με τους ιδιώτες γιατρούς της περιοχής, στην οποία προχώρησε κατ’ εντολή του ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Γιαννακίδης, δίνεται λύση στην κάλυψη των αναγκών εφημερίας και στα δύο νοσοκομεία, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Δείτε το βίντεο του kozaniLife.gr:

 

Ν.Α. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.