Εκδήλωση – Αφιέρωμα στον Ιεράρχη και Δάσκαλο Γεώργιο Κονταρή



Την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 1800, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης, γιορτάζοντας τις ιστορικές επετείους των 80 χρόνων από το θεμέλιο λίθο του Διδακτηρίου και των 100 χρόνων από την ίδρυση – μετονομασία του Σχολείου θα πραγματοποιηθεί η 3η Επετειακή Εκδήλωση της φετινής χρονιάς.

Το Διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου προσκαλούν τις Τοπικές Αρχές, τους εκπαιδευτικούς της πόλης, τους γονείς των μαθητών και ιδιαίτερα όλους τους παλαιούς μαθητές του Σχολείου στην «Εκδήλωση- Αφιέρωμα στον Ιεράρχη και Δάσκαλο Γεώργιο Κονταρή», το όνομα του οποίου φέρουμε, ως Σχολείο.
     
Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Χαρίτων Καρανάσιος, διευθυντής ερευνών (του Κέντρου Έρευνας του Μεσαιωνικού και Νέου Ελληνισμού) της Ακαδημίας Αθηνών. Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κοζάνης «Ιάκωβος Ναυπλιώτης» με ύμνους των Τριών Ιεραρχών. Κείμενα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου (μετάφραση) θα διαβάσει η δασκάλα του Σχολείου κ. Αγνή Παπαδοπούλου. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δάσκαλος του Σχολείου κ. Λιόγας Αναστάσιος
    
Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 1800, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.