Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα με ομιλιτή τον Υποψήφιο Βουλευτή επικρατείας Μάκη Παπαδόπουλο



Γιατί την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι εδώ η ΕΕ, τα «μνημόνια διαρκείας», τα μονοπώλια και θα συνεχίζουν να ματώνουν το λαό, όποια και αν είναι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές. Θα είναι εδώ το δημόσιο χρέος που δεν το δημιούργησε ο λαός και δεν πρέπει να το πληρώσει.

Τώρα ψήφος δύναμης και ελπίδας στο ΚΚΕ

Γιατί το ΚΚΕ αποτελεί τη δύναμη που πρωτοστατεί στην οργάνωση του αγώνα του λαού, χωρίς υποχωρήσεις και παλινωδίες, για την κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων και την ανάκτηση των απωλειών.

Για να αναγεννηθεί το εργατικό-λαϊκό κίνημα, να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό.

Για να ανοίξουμε το δρόμο για τη μοναδική λύση υπέρ του λαού με τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την ΕΕ, την κοινωνικοποίηση των επιχειρηματικών ομίλων που μπορεί να διασφαλίσει την ευημερία της εργατικής-λαϊκής οικογένειας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 19:00μμ
Αίθουσα Εμπορικού Επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας
(απέναντι από το υδραγωγείο)

ομιλητής:
ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μέλος ΚΕ του ΚΚΕ
Υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.