Συνάντηση εργασίας για τη διαχείριση αποβλήτων στον Δήμο Κοζάνης



Συνάντηση εργασίας με θέμα την ανταλλαγή καλών πρακτικών για τη διαχείριση αποβλήτων πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Κοζάνης με κλιμάκιο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Πάτρας,  στο Γραφείο του Δημάρχου Κοζάνης.

Η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του κρίσιμου για το περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία προβλήματος της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων ήταν το κρίσιμο αντικείμενο προβληματισμού και συζήτησης κατά τη σημερινή συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ελένη Τασοπούλου, ο διευθυντής περιβάλλοντος Βασίλης Παπαθανασίου, η υπεύθυνη ανακύκλωσης του δήμου Κοζάνης Δέσποινα Δαμρατζίδου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήμου Πατρέων Χρήστος Κορδάς και ο συνεργάτης, υπεύθυνος διαχείρισης αποβλήτων Πέτρος Γανός.

Κατά τη συνάντηση, παρουσιάστηκαν αναλυτικά ο περιβαλλοντικός σχεδιασμός του Δήμου Κοζάνης, συζητήθηκαν οι καλές πρακτικές περιβαλλοντικής πολιτικής και κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις που προάγουν τη φιλοσοφία μιας κοινωνίας μηδενικών αποβλήτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.