Κοζάνη: Mεταξύ 12 προσώπων η τελική επιλογή των 7 για το ψηφοδέλτιο του κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου



Ρεπορτάζ από το kozan.gr:

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μεταξύ 12 προσώπων θα γίνει η τελική επιλογή των 7 για το ψηφοδέλτιο του κινήματος Δημοκρατών – Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στην Π.Ε. Κοζάνης. Τα ονόματα που συζητούνται – εξετάζονται, εκτός του Περικλή Αλειφέρη και του Κώστα Κυτίδη, είναι του Βασίλη Καψάλη (υπάλληλος ΔΕΗ),  της Ράνιας Βασιλάκου (εκπαιδευτικός), του Χάρη Χάϊδου (οικονομολόγος και φοιτητής νομικής επί πτυχίω), της Ελισσάβετ Σπόντη και του εκπαιδευτικού Σακαρίδη (από τους Πύργους Εορδαίας). Οι τελευταίοι τέσσερ(ε)ις βολιδοσκοπούνται, κατόπιν προτάσεων τρίτων και όχι επειδή εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι ίδιοι. Επίσης στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα δύο καθηγητριών από τα Σέρβια και ενός προσώπου (επίσης νεαρής ηλικίας) από το Βόιο.

Πάντως, ακόμη και οι περιπτώσεις του Γιάννη Παπαϊορδανίδη & του Αλέκου Αθανασιάδη, δε μπορούν να αποκλεισθούν,  παρά το γεγονός πως οι ίδιοι δηλώνουν πως δε θα είναι υποψήφιοι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.