Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Κοζανιτών Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Νικόλαος» τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου



Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το 2015 θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Κοζανιτών Θεσσαλονίκης “Ο Άγιος Νικόλαος”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 στις 18:30 στο Bar-Restaurant “Συμφωνία” (Ερμού 21 & Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη).

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Μιμή Παπαδέλη-Παπαναστασίου και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται καλή χρονιά σε όλους και προσκαλούν τα μέλη αλλά και όλους τους Κοζανίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, να παραβρεθούν στην εορταστική αυτή εκδήλωση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος, η διασκέδαση αλλά και η καλύτερη γνωριμία των μελών του Συλλόγου.

Επίσης, καθώς ο Σύλλογος διανύει μια περίοδο ανανέωσης όσον αφορά τις υποδομές και τα μέλη του, θα ήταν χαρά μας, να αγκαλιάσουν τον ιστορικό αυτό Σύλλογο, νέοι άνθρωποι που κατάγονται από την γενέτειρά μας την Κοζάνη και ζουν στη Θεσσαλονίκη είτε ως επαγγελματίες είτε ως φοιτητές.

Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως!

Η τιμή ατομικής πρόσκλησης είναι 10 €

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος
Μιμή Παπαδέλη-Παπαναστασίου

Η Γενική Γραμματέας
Λία Καπετάνου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.