Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στην Κεντρική Πλατεία



Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και για ολόκληρη την ημέρα το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι: «Δεν ξοδεύεται η Αγάπη» της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης μεταφέρεται στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, στο εορταστικό σπιτάκι του Δήμου Κοζάνης και σας περιμένει να σας ξεναγήσει στις όμορφες δημιουργίες των παιδιών και των εθελοντών του Ελεύθερου Σχολείου.

Ο στόχος του παζαριού είναι ιδιαίτερος καθώς, από τα έσοδα του ευελπιστούμε να δώσουμε λύση στη βιωσιμότητα και στην εξασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας του Ελεύθερου Σχολείου, αλλά και την εξεύρεση δώρων για τα παιδιά που φοιτούν σ’ αυτό που πλέον έχουν ξεπεράσει τα 160. Για όλους εμάς η αύξηση των παιδιών του Ελεύθερου Σχολείου όχι μόνο δεν μας κάνει χαρούμενους (δεν είμαστε επιχείρηση), αλλά μας προβληματίζει και μας κάνει να ανησυχούμε, γιατί όλο και περισσότερες οικογένειες αδυνατούν να στηρίξουν τη σχολική φοίτηση των παιδιών τους. Όχι μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου…

Ελάτε στο παζάρι μας και στηρίξτε την προσπάθεια… γιατί τελικά: η Αγάπη δεν ξοδεύεται!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.