Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Μακεδονικού Φούφα και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φούφα



Με μεγάλη επιτυχία (αν αναλογισθεί κανείς τους πολλούς χορούς αυτή την εποχή αλλά και την οικονομική κατάσταση) πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο ετήσιος χορός που διοργάνωσαν από κοινού ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μακεδονικός Φούφα και ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού.

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Παύλος Τσότσος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Εορδαίας Λάκης Καΐδης και Μάρκος Βύρλιος, ο πρόεδρος και σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Φούφα Νίκος Βόρσιας και Νίκος Τζουμάκας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας.

Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Γιάννης Παρλάνης ενώ ο πρόεδρος του Μακεδονικού Φούφα Σίμος Στράτζας αφού ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν το χορό τόνισε ότι μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος είναι μόνο η άνοδος.

Οι χοροί κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες με τους παρευρισκόμενους να έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.