Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαίδας – Εορδαίας Αναστάσιο Τσιλφίδη



Το μείζον θέμα που ανέκυψε αναφορικά με την λειτουργία του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας της Πτολεμαΐδας , απασχόλησε τη συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαίδας –Εορδαίας Αναστάσιο Τσιλφίδη , προκειμένου να βρεθεί η λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία του σημαντικού αυτού φορέα.
    
Υπενθυμίζεται ότι έχει δοθεί γραπτή εντολή από το Υπουργείο Εργασίας και  τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΠΕ κ. Πανταζή τον οποίο και  ευχαρίστησαν  τόσο ο Δήμαρχος Εορδαίας  κ. Ζαμανίδης ,όσο και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Π .κ. Τσιλφίδης    , για την επαναλειτουργία του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας της Πτολεμαΐδας με εναλλάξ φυσική παρουσία τουλάχιστον ενός Επιθεωρητή Εργασιακών Σχέσεων στην οικεία περιοχή ,σε καθημερινή βάση.
     
Κατά την υλοποίηση όμως της υφισταμένης εντολής  ο Προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Κοζάνης Γεώργιος Βατάλης, συνάντησε την αντίδραση των Επιθεωρητών για την στελέχωση του εν λόγω  Γραφείου.
    
Να σημειωθεί ότι  η περιοχή της Εορδαίας ανήκει στο χώρο ευθύνης τους και θεωρείται «πρέπον» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επιθεωρητών Εργασίας και οι δικοί μας Επιθεωρητές να επανεξετάσουν την στάση τους , προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.