Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για τις περιοχές που θα έχουν μειωμένο φορτίο τηλεθέρμανσης τις επόμενες ημέρες



Η ΔΕΥΑ Κοζάνης  σε συνέχεια της από 1/12/2014 ανακοίνωσης επισημαίνει τα παρακάτω:

Η εναλλακτική λειτουργία του δικτύου Τηλεθέρμανσης με μειωμένο φορτίο στις περιοχές: Ειρήνης, Δημοκρατίας, Φον Κοζάνη, Ολυμπίου Γεωργάκη, Φον Καραγιάννη, Ιουστινιανού, Επισκόπου Βενιαμίν, Φαρμάκη, Παρακειμένου, Γρανικού, Αμφιπόλεως, Καστοριάς, Λεχόβου, Καπετάν Αγρα, Μαματσείου, Αχρίδος και Βουλγαροκτόνου στην περιοχή κάτω από τον Ξενία και έως το όριο της οδού Δημοκρατίας, μέσω τριών τροφοδοτικών αγωγών (βρόγχων) δεν ανταποκρίθηκε όπως αναμενόταν στην ζήτηση μεγάλου αριθμού καταναλωτών, λόγω της μη προβλέψιμης υδραυλικής συμπεριφοράς του δικτύου στην κλίμακα αυτή.

Με βάση τα ανωτέρω, γίνεται προσπάθεια να συντομευθεί ο χρόνος κατασκευής του έργου, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η παροχή θερμικής ενέργειας στις προαναφερόμενες περιοχές έως την Παρασκευή 5/12/2014.

Η εκτέλεση του προαναφερόμενου συγχρηματοδοτούμενου  έργου κατά την τρέχουσα περίοδο, επιβλήθηκε στην επιχείρηση μας αφενός λόγω της καθυστερημένης υπογραφής της σύμβασης με τον Ανάδοχο, με υπαιτιότητα του ΥΠΕΚΑ και αφετέρου λόγω της ανάγκης συντονισμού με το συγχρηματοδοτούμενο έργο ανακατασκευής της κεντρικής πλατείας Κοζάνης.

Η επιχείρηση μας, με συνεχή έργα επέκτασης, εκσυγχρονισμού και προληπτικής συντήρησης λειτουργεί με αξιοπιστία την εγκατάσταση Τηλεθέρμανσης εδώ και 22 χρόνια. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον την λειτουργία, απόδοση και αξιοπιστία της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης προς όφελος όλων των καταναλωτών.

Ζητάμε και πάλι συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προέκυψε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.