Ραχήλ Μακρή: «Η παραδοχή της ανικανότητας Βαρβιτσιώτη δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες»



Η Συγκυβέρνηση δεν ανέλαβε τον συντονισμό της επιχείρησης διάσωσης του πλοίου Norman Atlantic γιατί σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη δεν μιλούσαν την γλώσσα του πλοιάρχου καθώς και γιατί υπήρχε θαλασσοταραχή.

Κάποιος να ενημερώσει τους υπουργοποιημένους γόνους τζακιών της Νέας Δημοκρατίας ότι οι επιχειρήσεις διάσωσης δεν γίνονται με μπουνάτσα.

Παρόλο που δεν ήταν ικανός να αναλάβει την επιχείρηση διάσωσης ο υπουργός της Συγκυβέρνησης που επαύθει  από την Βουλή παρουσιάζεται ως τιμητής αυτών, που έκαναν ότι παραδέχεται ότι ήταν ανίκανος να κάνει.

Η Συγκυβέρνηση των αποτυχιών αποχωρεί με θλιβερό απολογισμό ανθρώπινων ζωών. Όταν οι υπουργοί της κοιμούνται οι τούρκοι φτάνουν μέχρι το Σούνιο και όταν είναι ξύπνιοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Θερμά Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στις οποίες ως μόνη ελάχιστη παρηγοριά προσφέρουμε την δέσμευση να οδηγήσουμε τους υπεύθυνους στην δικαιοσύνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.