Πυρετώδεις συσκέψεις σε όλα τα κόμματα στην Κοζάνη



Αγώνας δρόμου για τα ψηφοδέλτια!

Σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου, εν μέσω εορταστικών ημερών, προκειμένου να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έχουν, πλέον, αποδυθεί οι Νομαρχιακές και Συντονιστικές Επιτροπές όλων των κομμάτων και στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Ο συμπιεσμένος χρόνος μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών δημιουργεί ασφυκτικά περιθώρια κινήσεων στα τοπικά στελέχη των κομμάτων, που καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς, προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμα μέσα σε λίγες, μόλις, ημέρες για να «κλείσουν» τις λίστες των υποψηφίων.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ήδη το βράδυ της Δευτέρας συνεδρίασαν η ΝΟΔΕ Κοζάνης και η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, ενώ στελέχη του ΚΚΕ είχαν συνάντηση στα γραφεία του κόμματος. Χθες, Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα αποφάσιζε για τα 14 (πιθανόν) ονόματα υποψηφίων που θα αποστείλει στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ενώ στις 3 χθες το μεσημέρι ξεκίνησε και η συνεδρίαση της Συντονιστής Επιτροπής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Την ερχόμενη Κυριακή θα έχει συνάντηση ο χώρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ συνεχείς είναι οι επαφές που έχουν τοπικά στελέχη στο «Ποτάμι» με υπεύθυνους του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Και, φυσικά, όλα τα παραπάνω συμβαίνουν εν αναμονή της πιθανής, πλέον, δημιουργίας νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρικτές του οποίου είχαν χθες το μεσημέρι μια ακόμη σημαντική συνάντηση σε καφέ της Κοζάνης, προκειμένου να συζητήσουν και πιθανά ονόματα υποψήφιων βουλευτών.

Παναγιώτης Πλιάτσιος για τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.