Προσπάθησε να πουλήσει ανταλλακτικά μηχανής την οποία έκλεψε το καλοκαίρι από γκάραζ στην Κοζάνη – Συνελήφθη 21χρονος από τη Ν. Χαραυγή



Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Χαραυγή Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Η.Π.Α. για κλοπή τροχοφόρου και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, ύστερα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 21χρονος, σε προηγούμενο χρόνο (τον Ιούλιο του 2014) είχε αφαιρέσει από ανοιχτό γκαράζ σπιτιού στην Κοζάνη, δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, τμήματα της οποίας στη συνέχεια προσπάθησε να πουλήσει μέσω ιστοσελίδας αγοροπωλησίας οχημάτων.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του προαναφερόμενου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν εκτός από τα αποσυναρμολογημένα τμήματα της κλαπείσας μοτοσικλέτας και διάφορα άλλα εξαρτήματα (τέσσερις κινητήρες μοτοσικλέτας διαφορετικών τύπων, επτά εξαρτήματα μοτοσικλέτας, ένα ρεζερβουάρ κ.λ.π.).  

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης και ερευνάται η συμμετοχή του 21χρονου σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.