Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη



Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα  κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη τα μέλη της Φιλαρμονικής , οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Μικρασιατών, Θρακιωτών και Ποντίων , τα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου, εκπρόσωποι της ΚΝΕ και πολλά παιδάκια της πόλης , ανταλλάσοντας ευχές για «καλές γιορτές».  

Η υποδοχή από τον κ. Δήμαρχο ήταν ιδιαίτερα θερμή προς όλους, τους οποίους ευχαρίστησε για την διατήρηση των πατροπαράδοτων εθίμων , που δίνουν το εορταστικό χρώμα των ημερών , τονίζοντας ότι θα υπάρξει ένας κοινός συντονισμός όλων  των δυνάμεων με την Δημοτική Αρχή, ώστε να αποκτήσει ο τόπος αυτά που δικαιούται.  

Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Ζαμανίδης ανακοίνωσε σε όλους την ευχάριστη έκβαση του θέματος του Δικαστικού φορέα της Πτολεμαίδας , καθώς ψηφίστηκε η τροπολογία στη Βουλή η οποία αναφέρει ότι επανιδρύεται το Μεταβατικό Πλημμελειοδικείο Εορδαίας, τονίζοντας πως τελικά κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος  Εορδαίας δέχθηκε στο Γραφείο του για τις καθιερωμένες ευχές και τον Επίσκοπο Ιόππης Δαμασκηνό με τον οποίο είχαν και μία εποικοδομητική συνομιλία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.