Παραδοσιακά κάλαντα και ευχές για το νέο έτος δέχθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας



Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου, της  χορωδίας του πολιτιστικού Συλλόγου «ο Σωτήρας» και του Συλλόγου «Τροβαδούροι» Πτολεμαΐδας , ανταλλάσοντας ευχές για την καινούργια χρονιά.

    Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία και ομοψυχία σε όλους τους Δημότες και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος , επισημαίνοντας  ότι ο  Δήμος  Εορδαίας θα πάρει αυτά που δικαιούται μέσα από μία συντονισμένη και συλλογική διεκδίκηση.

    Για τις καθιερωμένες ευχές επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εορδαίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιόππης Δαμασκηνός  τονίζοντας ότι: «Στο πρόσωπο του Δημάρχου του πρώτου πολίτη του Δήμου, εκφράζω τις ευλογίες μου προς όλους και εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι μεστός πνευματικών αγαθών και με την πρόνοια του Θεού να αναπτερωθεί η ελπίδα των Ελλήνων».

    Από την πλευρά του ο κ. Ζαμανίδης με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε τον συντοπίτη μας Αρχιεπίσκοπο υπογραμμίζοντας το συνεχές ενδιαφέρον του για τα θέματα της περιοχής.         

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.