Νέα μεγάλη επιτυχία για τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας



Στη 2η θέση τερμάτισαν τα Δελφίνια στους κολυμβητικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο Αλκαζάρ της πόλης της Λάρισας στις 29-11-14, με 1η την ομάδα της Νίκης Βόλου με διαφορά ενός μόνο μεταλλίου.

Συγκεκριμένα τα Δελφίνια ανάμεσα σε 25 ομάδες απ’όλη την Ελλάδα με 50 αθλητές σε 650 συνολικά συμμετέχοντες ηλικίας από 9 έως 12 ετών, εκτός της εξαιρετικής εμφάνισης όλων των αθλητών, κατέκτησαν 14 χρυσά,11 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια, ξεκινώντας και την νέα σεζόν με μια σημαντική διάκριση, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
     
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι φυσικά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Εορδαίας που δεν είναι άλλο από τους 6ους Πτολεμαϊκούς αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 20-21 Δεκεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης μας. Ο αγώνας αυτός είναι πόλος έλξης για πολλές ομάδες τόσο για την άψογη διοργάνωση όσο και για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου μας.
     
Έτσι αναμένονται να συμμετέχουν πάνω από 35 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα με περίπου 900 αθλητές.
     
Είμαστε σίγουροι ότι τα Δελφίνια θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι για την φιλοξενία τους και ελπίζουμε και για τα αγωνιστικά τους επιτεύγματα και σ’ αυτούς τους αγώνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.