Επισκέψεις του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και στην αγορά για ευχές



Επισκέψεις σε κοινωνικές δομές, δημόσιες υπηρεσίες και την αγορά των Σερβίων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος ανταλλάσοντας ευχές ενόψει των εορτών.
 
Επικεφαλής κλιμακίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού ο κ. Κοσματόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Σερβίων, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σερβίων, το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων, το ΕΨΥΚΑ (Εταιρία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών) και το ΚΗΦΗ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικωμένων) του Δήμου ανταλλάσοντας ευχές ενώ είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τους διευθυντές – προϊσταμένους των συγκεκριμένων δομών-υπηρεσιών. «Είναι υποχρέωση μας να διατηρήσουμε όλες τις Κοινωνικές Δομές Υγείας και Πρόνοιας καθώς και τις υπηρεσίες που εδρεύουν στα Σέρβια ενισχύοντας τες με κάθε κόστος» τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού.
 
Μία ημέρα νωρίτερα ο κ. Κοσματόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Φώτη Ζυγούρη επισκέφθηκε την αγορά των Σερβίων, ανταλλάσσοντας ευχές με καταστηματάρχες, εμπόρους και πολίτες.

Παράλληλα, σήμερα το πρωί, οι μαθητές του Γυμνασίου Σερβίων επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και έψαλαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικους ύμνους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.