Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του κατηχητικού του Αγίου Νικόλαου Κοζάνης «Πλάθω κουλουράκια»



Οι συντελεστές του κατηχητικού του Αγίου Νικολάου περιμένουμε όλα τα παιδιά να παίξουμε, να ζυμώσουμε, να ψήσουμε τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια μας και να στολίσουμε μ΄ αυτά την πλατεία.

Όλα αυτά στον ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΛΚΕΠΑ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 από τις 10:30 το πρωί έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι κι αν αντέχουμε και περισσότερο.

Για τα μικρότερα παιδιά ετοιμάσαμε τραπεζάκια για ζωγραφιές και χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Κι αν κάποιος κουραστεί από το ζύμωμα ρίχνει και καμιά ματιά στην ταινία “Το πνεύμα των Χριστουγέννων”, που θα προβάλλεται στον ίδιο χώρο.

Φίλοι μας, μη φέρετε υλικά για της ζύμη. Αυτά θα μας τα ετοιμάσει ο κ. Γιάννης από το ELITE. Πάρτε μόνο το κέφι σας κι ελάτε. Σας περιμένουμε!

Και μην ξεχάσετε να πείτε στις μαμάδες και στις γιαγιάδες σας ότι θα υπάρχει χριστουγεννιάτικο παζάρι, να χαρούν κι αυτές λίγο, μέρες που είναι…

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ

Συμμετέχει ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.