40χρονος έπεσε στο κενό από το κτίριο του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στο πάρκο του Αγίου Δημήτριου στην Κοζάνη!



Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες του Kozan.gr λίγο μετά τις 13.20, ένας 40χρονος έπεσε  στο κενό από το κτίριο  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο πάρκο του  Αγίου  Δημήτριου στην Κοζάνη . Από την πτώση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ στο Γ.Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν  μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή .

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και μαθητών ( που σχολούσαν  από το 2ο δημοτικό εκείνη την ώρα ) . Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο Kozan.gr ο συγκεκριμένος άντρας είχε πέσει και παλαιότερο από το ίδιο σημείο στο κενό, γεγονός που υποδηλώνει ότι πρόκειται για  απόπειρα  αυτοκτονίας .

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, κατέληξε, πριν από λίγο, ο 40χρονος (Β.Τ.) που έπεσε από το κτήριο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πάρκο του Αγίου Δημήτριου στην Κοζάνη. Είχε πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα κι από την αρχή η κατάστασή του είχε εκτιμηθεί ιδιαίτερη σοβαρή.

Η φωτογραφία του Kozan.gr είναι από το σημείο που έπεσε ο 40χρονος.

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.