Ο Κος Κοσματόπουλος φέρνει τον δήμο Σερβίων ένα βήμα μπροστά – Του Αλέξανδρου Γεωργιάδη



Παράκληση προς όλους τους πολίτες του δήμου Σερβiων και όχι μόνο, αφήστε επιτέλους τον  κάθε δήμαρχο να κάνει αυτό που πραγματικά λέει η διαίσθηση του για το καλό της περιοχής του και μην τον κακολογείτε και πολιτικοποιείτε τις κινήσεις του πριν ακόμη δείτε το αποτέλεσμα τον ενεργειών του.

Ότι και αν πράξη να γνωρίζετε ότι δεν υποθηκεύει ούτε την περιουσία του δήμου του ούτε τον δημοτών του. Άρα αυτό που κάνει είναι τόσο μελετημένο και τόσο συγκεκριμένο που λίγοι δήμαρχοι είχαν την διαύγεια να δουν και το σθένος να πράξουν  γιατί δεν υποχωρούν σε πολιτικές πιέσεις και καθεστώτα τα οποία μας έφεραν εμάς και την χώρα μας σε αυτήν την κατάντια ή καλύτερα καταστροφή.

Να γνωρίζετε ότι δεν  υπάρχει καμία περίπτωση τέτοιες ενέργειες να έχουν αρνητικές   επιπτώσεις στον δήμο. Όλες αυτές οι κινήσεις είναι ελεγμένες και μελετημένες από τον ίδιο τον δήμαρχο   που και στο φινάλε να ξέρετε ότι δεν έχασε ούτε θα χάσει ο δήμος τίποτε, αντιθέτως αν τα καταφέρει ο δήμαρχος θα έχει έναν δήμο από τους ποιο εύφορους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο .

Όσο λοιπόν δεν διακυβεύετε τίποτε από την περιουσία του δήμου ας τον αφήσουμε να κάνει αυτό το οποίο ο ίδιος γνωρίζει και έχει ενημερωθεί καταλλήλως και να περιμένουμε  το τελικό αποτέλεσμα. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω προσωπικά στον κύριο Κοσματόπουλο και στον συνδυασμό του πάλι τα συγχαρητήρια μου για τέτοιες ανοιχτόμυαλες και ξεκάθαρες αποφάσεις που παίρνει.

Πρέπει όλοι σύσσωμοι να είμαστε κοντά του γιατί κτυπάει το καθεστώς το οποίο έχει βυθίσει και ξεπουλήσει  την χώρα μας και θα προσπαθήσει σίγουρα  να εκβίαση και τον ίδιο όπως έκανε και με τους υπόλοιπους δήμους της χώρας μας(ρωτήστε τον πρώην δήμαρχο Κοζάνης), γι’αυτό όλοι πρέπει πάντα να είμαστε  κοντά του να τον βοηθήσουμε γιατί χωρίς και  αυτούς τους δημάρχους η Ελλάδα και ο Ελληνισμός θα διαμελιστούν από τα κοράκια των παγκοσμιοποιητών ….

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.