Ο Δήμος Βοΐου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου συγχαίρουν τους μαθητές για την Πανελλήνια διάκριση



Συγχαίρουμε θερμά το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας για την τιμητική διάκριση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα «Λέμε όχι στον σχολικό εκφοβισμό».

Η συγκεκριμένη διάκριση μας κάνει όλους περήφανους και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τη νέα γενιά, ειδικά στη σημερινή εποχή που η σχολική βία επικρατεί σε πολλά σχολεία της χώρας μας προκαλώντας  προβληματισμό και ανησυχία.

Η ευρηματικότητα και η φαντασία των παιδιών σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως ο σχολικός εκφοβισμός αξίζει τα συγχαρητήρια  όλων μας.

Η Δημοτική Αρχή Βοΐου είναι πάντα δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και στηρίζει κάθε προσπάθεια για καλύτερη παιδεία και συνθήκες μάθησης.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διεύθυνση του Σχολείου, την εκπαιδευτικό και τους μαθητές της Έκτης τάξης.

Ο Δήμαρχος Βοΐου
Δημήτριος Λαμπρόπουλος

 

Συγχαρητήρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας συγχαίρει το 3ο Δημοτικό Σχολείο για την τιμητική διάκριση στο πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα «Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό», στον οποίο κατέλαβε την 4η θέση από συνολικά 546 συμμετοχές.
Είμαστε περήφανοι ως γονείς για την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητα των παιδιών μας και ευχόμαστε στο μέλλον να συνεχίσουμε να έχουμε παρόμοιες διακρίσεις.

    Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.