Συνάντηση Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων



Ραχήλ Μακρή: «Δεν θα συναινέσουμε στις προσπάθειες εξαφάνισης των αποθεματικών και της περιουσίας των Ταμείων Επικουρικής Ασφάλισης και Προνοίας»

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων (Σ.Υ.Α.Τ.) συναντήθηκε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή στα γραφεία των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών στο κτήριο του κοινοβουλίου.

Η κα Ραχήλ Μακρή παρέλαβε υπόμνημα του Συλλόγου στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι οι κυβερνήσεις των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που άσκησαν εξουσία τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια επέφεραν βαρύτατα και καταστροφικά χτυπήματα στο ασφαλιστικό σύστημα.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΑΤ ενημέρωσαν την Βουλευτή για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην κυβερνητική πρόθεση ενοποίησης των ασφαλιστικών ταμείων επικουρικής ασφάλισης και πρόνοιας με το ΙΚΑ, όπως αυτό της επιμήκυνσης μέχρι και 5 χρόνια στην απονομή της σύνταξης της μαζικής φυγής χιλιάδων εργαζομένων στη σύνταξη, της αιμορραγίας του ασφαλιστικού συστήματος και της πλήρους ανατροπής της σχέσης εργαζομένων-συνταξιούχων.

Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης δεσμεύτηκε για την ενδελεχή μελέτη του ζητήματος και για την προώθηση του ανωτέρου αναφερόμενου υπομνήματος στο σύνολο των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.