Σοβαρά τραυματισμένοι στο τροχαίο στις στροφές του ΤΕΙ δύο νεαροί – Το αμάξι «καρφώθηκε» σε κολόνα!



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:00 στο δρόμο Κοζάνης – Κοίλων, στο ύψος του “Τρίκου”, όταν  ο νεαρός οδηγός ΙΧΕ, για άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να  “καρφωθεί” σε κολόνα φωτισμού στην περιοχή του Τρίκου, στο δρόμο Κοζάνης Κοίλων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες, οδηγός και συνοδηγός, ηλικίας 19 και 18 χρονών (αντίστοιχα), τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο ένας εκ των δύο φέρει τραύματα στο κεφάλι. Για τον απεγκλωβισμό του ενός εκ των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Κοζάνης.

Aπό το kozan.gr

Νεώτερες πληροφορίες του kozan.gr, σχετικά με το τροχαίο στο δρόμο Κοζάνης – Κοίλων, αναφέρουν πως  16χρονος ή 17χρονος είναι ο πολύ σοβαρά τραυματίας στο τροχαίο στο δρόμο Κοζάνης – Κοίλων, που σημειώθηκε, χθες Πέμπτη, λίγο πριν τις 23:00. Διασωληνώθηκε και θα μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς και σε περιοχή κοντά στα νεφρά. Aς ευχηθούμε όλα να πάνε καλά κι ο νεαρός τραυματίας να βγει νικητής απ’ αυτή την περιπέτεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.