Ενημερωτική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και του συνδυασμού «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»



Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου συνάντηση με τους υποψήφιους της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και μέλη της Δημοτικής Κίνησης.

Η συνάντηση ξεκίνησε με έναν απολογισμό δράσης της νέας δημοτικής αρχής από τον Δήμαρχο και συνεχίστηκε με ενημέρωση από τους Αντιδημάρχους για τις ενέργειες της κάθε Αντιδημαρχίας και τις προτεραιότητες για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός  διάλογος επί θεμάτων προγραμματισμού και συνεργειών που οφείλουν να αναπτυχθούν μεταξύ της Δημοτικής Κίνησης και της Δημοτικής αρχής, οι οποίες θα ενισχύσουν την προσπάθεια για συμμετοχικές διαδικασίες ως προς την υλοποίηση κοινών στοχεύσεων, προς όφελος όλων των δημοτών και ιδιαίτερα των τοπικών κοινοτήτων.

Η διαδικασία αντιμετωπίστηκε θετικά από όλους του παρευρισκόμενους και εκφράστηκε κοινή βούληση και επιθυμία να εδραιωθούν στο μέλλον παρόμοιου τύπου συναντήσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.