Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του Δημάρχου Βοΐου με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου



Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν οι συναντήσεις του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, με τους Προέδρους, τους Συμβούλους και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, που ολοκληρώθηκαν, χθες, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου. Οι συναντήσεις αυτές, ήταν μια πρωτοβουλία του Δημάρχου,  έτσι ώστε η Δημοτική Αρχή να έχει άμεση επαφή με τα προβλήματα και τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινότητας ξεχωριστά.
 
Ο Δήμαρχος Βοΐου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τοπικούς συμβούλους για διάφορα θέματα καθημερινής λειτουργίας του Δήμου και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Δημοτική Κοινότητα ξεχωριστά. Παράλληλα, δέχθηκε προτάσεις  και συζήτησε με τους τοπικούς συμβούλους για έργα και παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν ανά περιοχή.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε τους Προέδρους και τους Συμβούλους που παρέστησαν στις συναντήσεις, και δεσμεύτηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται δίπλα σε όλους, χωρίς καμία διάκριση.  

Επίσης, αναφέρθηκε  στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, εξαιτίας της ολιγωρίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής,  και στα πολλά εμπόδια που συνάντησε η νέα Διοίκηση, τα οποία προσπαθεί να επιλύσει με κάθε δυνατό τρόπο. Τέλος,  δήλωσε ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται καθημερινά κοντά τους για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν, σημειώνοντας πως θα ακολουθήσουν επισκέψεις σε κάθε περιοχή ξεχωριστά. Επίσης θα ξεκινήσουν συζητήσεις ανά περιοχή για αναπτυξιακά θέματα προκειμένου να μπορέσουν να ενταχθούν σε προγράμματα χρηματοδότησης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.