Κοζάνη Τόπος να Ζεις: Προβολή του ντοκυμαντέρ «ΣΤαγώνες» και συζήτηση με τη δημιουργό του Νέλλη Ψαρρού



Η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να ζεις” συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις της σε σημαντικά θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία προχωρά στην προβολή του ντοκυμαντέρ “ΣΤαγώνες” της Νέλλης Ψαρρού, ενός ντοκυμαντέρ που περιγράφει τις περιπέτειες του νερού στην Ελλάδα.

Ταξιδεύοντας σε πέντε περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αποπηγάδι Χανίων, ανατολική Χαλκιδική, Ασωπό και Βόλο) θα δούμε ότι ο πόλεμος του νερού δεν είναι ένα πιθανό σενάριο από το μακρινό μέλλον, αλλά μια πραγματικότητα που βιώνουν οι συμπολίτες μας εδώ και χρόνια και σήμερα χτυπά τις πόρτες όλων μας. Ο ίδιος ο τίτλος αναφέρεται ακριβώς στους αγώνες που γίνονται για τις σταγόνες της ζωής από κατοίκους και συλλογικότητες.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:30 στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τη Νέλλη Ψαρρού δημιουργό του ντοκυμαντέρ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.