Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΚΤΕ Δυτ. Μακεδονίας



Το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας (ΚΤΕ) Δυτικής Μακεδονίας πήρε την πρωτοβουλία για την ίδρυση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΜΕ2). Το ΚΔΜΕ2 λειτουργεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, που ως γνωστόν, έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αρτιότερες προδιαγραφές.

Το ΚΔΜΕ2 έχει το διακριτικό τίτλο «ΚΑΤΑΡΤΙΣΙΣ» και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο ΚΔΜΕ2 στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών.  

Υποστηρίζεται  από τα εργαστήρια του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με το οποίο το ΚΤΕΔΜ είναι συνδεδεμένο
 
Αξιοποιεί την αμφίδρομη σχέση με τις παραγωγικές μονάδες της περιοχής και τους οργανωμένους κλάδους της  οικονομίας της περιφέρειας ΔΜ που διατηρεί το ΚΤΕΔΜ

Έχει κατά συνέπεια όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις υλοποίησης προγραμμάτων που στοχεύουν:

Στη μετάβαση από την εκπαίδευση στην εργασία
Στον επαγγελματικό προσανατολισμό ανέργων
Στην είσοδο των ανέργων νέων στην αγορά εργασίας  

Η παροχή μέσω του «ΚΑΤΑΡΤΙΣΙΣ» ποιοτικών υπηρεσιών κατάρτισης και προώθησης στην αγορά εργασίας, η συμβολή στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, η προώθηση συνεργασιών με τις επιχειρήσεις και τους φορείς της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εντάσσονται ούτως ή άλλως στο πλαίσιο του γενικότερου ιδρυτικού σκοπού του ΚΤΕΔΜ, την εξυπηρέτηση δηλαδή των αναγκών, την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Πληροφορίες : Τηλ.: 24620 61202 Γρεβενά,  e-mail : katartisis@ktedm.gr, www.katartisis.gr  

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.