Ημερίδα στην Κοζάνη με θέμα: «Τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή»



Την πρώτη ημερίδα του στην Κοζάνη θα πραγματοποιήσει το InsuranceForum.gr, την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, από τις 17.00 έως τις 21.00.

Στην ημερίδα: «Τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή», στην οποία χορηγοί επικοινωνίας είναι το insuranceworld.gr και η εφημερίδα ασφαλίζομαι, θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση όπως:

• Τα social media, ένα εξαιρετικό εργαλείο πωλήσεων για το σύγχρονο διαμεσολαβητή και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην πράξη.
• Ποιες είναι οι σημαντικότερες φορολογικές αλλαγές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
• Ποιες αλλαγές επιφέρουν οι πράξεις 30-31 της Τράπεζας της Ελλάδος. Τι συνεπάγεται για τον τρόπο εργασία μας και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις κατά την εφαρμογή τους.
• Πώς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αλλαγές που συντελούνται στην καθημερινή τους εργασία.

Εισηγητές της ημερίδας :
Νικόλαος Κλήμης (Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων)
Ιωάννης Οφάκογλου (Director Ristart Marketing Agency)
Τηλέμαχος Μαλγαρινός (Financial & accounting advisor)
Μελίνα Τσικογιαννοπούλου (Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού)

Την ημερίδα συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insuranceforum.gr, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει Ο κ. Κωνσταντίνος Κυριακίδης, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Insuranceforum.gr αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των ημερίδων του είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2014 το insuranceforum.gr είχε διοργανώσει ημερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Βόλο.

Η είσοδος για την ημερίδα είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες: Αριστείδης Βασιλειάδης, administrator@insuranceforum.gr, 6941 665 405 και 2312 201 003.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.