Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο του kozaniLife.gr



Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 6η ημερίδα του insuranceforum.gr,  με θέμα : «Τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Κοβεντάρειου για πρώτη φορά στην Κοζάνη.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Κωνσταντίνος Κυριακίδης, Πρόεδρος του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης με την έναρξη της ημερίδας.

87 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές  παραβρέθηκαν  στην  ημερίδα του insuranceforum.gr,  οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα θέματα που παρουσίασαν οι διοργανωτές.

Με εξαιρετικούς εισηγητές οι οποίοι προτείνανε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές τα τελευταία χρόνια με αφορμή την κρίση, καθώς και άλλα σύγχρονα θέματα τέθηκαν στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι  εισηγητές και  ο ιδρυτής του insuranceforum.gr  κ. Αριστείδης Βασιλειάδης ο οποίος δήλωσε στο kozaniLife.gr:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα στην Κοζάνη, διοργανώνοντας  την  6η ημερίδα του insuranceforum.gr .
Οι Κοζανίτες αλλά και οι γύρω περιοχές του Νομού, ανταποκρίθηκαν και υποστήριξαν την ημερίδα που διοργανώσαμε συμμετέχοντας ενεργά» .

Κλείνοντας ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης μας δήλωσε ότι το ραντεβού για την επόμενη ημερίδα στην Κοζάνη, αποτελεί πλέον γεγονός.

 

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr


 

Το insuranceforum διοργανώνει επιμορφωτικές ημερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη άλλα και άλλες μεγάλες πόλεις με θεματολογία που επιλέγεται από τα μέλη του.

Στο forum μέχρι στιγμής έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από 5.000 θέματα και έχουν δημοσιευθεί πάνω από 25.000 απαντήσεις μελών, αριθμοί που καθημερινά πολλαπλασιάζονται.

Το InsuranceForum είναι το μοναδικό forum που υπάρχει στην Ελλάδα και πια έχει αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο portal ανταλλαγής πληροφοριών για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Σήμερα, έπειτα από 4 χρόνια έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη κοινότητα από ανθρώπους που μοιράζονται τους προβληματισμούς τους στα νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.