Ο Ηλίας Μπουρνιώτης επιστρέφει με το νέο του video clip «Πότε λοιπόν θα αλλάξουμε» – Πρώτη παρουσίαση στην Κοζάνη



Πρώτη Παρουσίαση Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στη Ραστώνη – Παύλου Μελά 42 στην Κοζάνη, με τη στήριξη του Συλλόγου Α.μ.ε.Α. Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ηλίας Μπουρνιώτης    «Πότε λοιπόν θα αλλάξουμε».

Ένα δυνατό μήνυμα που στέλνουν τα ίδια τα παιδιά με τη φωνή τους, αλλά και με την απόδοση του ρεφραίν στην νοηματική γλώσσα. Μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, ένα μήνυμα προβληματισμού για την εποχή που ζούμε, και συνάμα ένα κάλεσμα αγάπης και βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα, κόντρα στον κοινωνικό αποκλεισμό. Γι’αυτο και το μήνυμα απευθύνεται σε όλους, ακούοντες και μή, με τρόπο συμβολικό, με χρήση υποτίτλων αλλά και της νοηματικής γλώσσας.

Οι στίχοι, η μουσική και η ενορχήστρωση φέρουν την υπογραφή του Ηλία Μπουρνιώτη, ενώ το mastering ανέλαβε το γνωστό από τις πετυχημένες συνεργασίες με τον Βασίλη Καρά, τη Δέσποινα Βανδή, τον Λευτέρη Πανταζή, και πολλούς άλλους γνωστούς ερμηνευτές, studio “NEW SOUND” του Γιάννη Γκιούρα στη Θεσσαλονίκη. To τραγούδι κυκλοφόρησε από την General Music.

Η παραγωγή του video clip, όπως και το trailer με τις υποβρύχιες λήψεις, έγινε από την www.recproductions.gr , σε σκηνοθεσία Τρύφωνα Δ. Ζήση.

Η απόδοση του ρεφραίν στη νοηματική γλώσσα από τα παιδιά, έγινε με τη βοήθεια της νηπιαγωγού ειδικής αγωγής, ενταγμένης σε τμήμα διερμηνείας της νοηματικής γλώσσας, Μαρίας Γκιούρα.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που με την άδεια των γονέων τους συμμετείχαν εθελοντικά στα γυρίσματα του video clip, και τους περιμένουμε μαζί με τους γονείς τους να δώσουν και αυτοί το παρόν στην εκδήλωση.

Το video clip θα δημοσιευθεί στο Youtube την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στο κανάλι “ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ” https://www.youtube.com/user/rock46760 , με δυνατότητα προβολής υποτίτλων.

Μπορείτε να δείτε και να δημοσιεύσετε το τηλεοπτικό σποτ με δυνατότητα προβολής υποτίτλων εδώ https://www.youtube.com/watch?v=NnLg20r0nok

Δείτε εδώ την συνέντευξη του Ηλία Μπουρνιώτη στην εκπομπή του FLASH TV “Έλα στη Θέση μου” με παρουσιαστές τον Μιχάλη Μίγγο και τον Μάριο Συμεωνίδη

https://www.youtube.com/watch?v=4SY-2ZNDx2o

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στη Ραστώνη, Παύλου Μελά 42 στην Κοζάνη

Mε τη στήριξη του Συλλογου Α.μ.ε.Α. Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέντευξη τύπου θα μιλήσουν εκπρόσωποι του Συλλόγου Α.μ.ε.Α. Περφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ενώ μετά την προβολή του video clip θα ακολουθήσει live μουσική βραδιά με τον Ηλία Μπουρνιώτη και τη μπάντα του.

Είσοδος Ελεύθερη – Σας περιμένουμε όλους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.