Με επιτυχία το 1ο Συνέδριο του Ομίλου HU.M.A.N.S. στη Θεσσαλονίκη



Το Σάββατο 04 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Συνέδριο του Ομίλου HU.M.A.N.S. στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου,  η δομή του και η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και ο τρόπος ίδρυσης ενός παραρτήματος του.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους οι δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής από πλευράς Ομίλου, όπως και οι δράσεις άλλων φορέων που συμμετείχε έμπρακτα ο Όμιλος. Τέλος, έγινε ένας προγραμματισμός για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Ευχαριστούμε για το παρών που έδωσαν στην παρουσίαση του Ομίλου τους: Κωνσταντίνο Ζέρβα (Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης), Γεώργιο Βασιλικιώτη  Ομότιμο Καθηγητή ΑΠΘ), Κυριάκο Μερελή (Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Ασφαλιστικών Εργασιών Σ.Δ.Α.Ε), Ελισάβετ Μαστραντώνη (Σύμβουλο Υγείας), Ράνια Κεδίκογλου (Πολιτευτή Θεσσαλονίκης), Γιώργο Παπαδόπουλο (Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμαριάς), Στέργιο Κοβατσιάδη (Πολιτευτής  Θεσσαλονίκης), Στήβη Σιωζοπούλου (Αντιπρόεδρος του ‘Ομίλου για την Επιχειρηματικότητα και την Κοινωνική Οικονομία).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.