Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κοζάνη – Δρόμοι «ποτάμια» και χαλαζόπτωση!



Από τον Πρωινό Λόγο

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε στην πόλη της Κοζάνης, αλλά και σε τοπικά διαμερίσματα, η ξαφνική καταιγίδα η οποία ξέσπασε λίγο μετά τις 4.30 το μεσημέρι της Δευτέρας και η οποία ήταν αρκετή να πλημμυρίσει δρόμους, να βουλώσουν φρεάτια και τα νερά να γίνουν ορμητικοί χείμαρροι σε πολλές γειτονιές.

Ωστόσο πρόβλημα παρουσίασαν και τα τοπικά διαμερίσματα, με πιο έντονο να είναι το πρόβλημα στη Χαραυγή, στο Δρέπανο και τα Κοίλα. Μάλιστα χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος Κοζάνης-Δρεπάνου, κοντά στον «Σπινάρη», λόγω του μεγάλου όγκου νερού στην περιοχή! Η Τροχαία Κοζάνης κατευθύνει τα οχήματα που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη προς την Κοζάνη, από το δρόμο μέσω των Κοίλων.

Η πυροσβεστική δεχόταν μέχρι χθες το απόγευμα δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από πολλές περιοχές (προβλήματα εντοπίστηκαν σε γειτονιές της Σκ΄ρκας, στην περιοχή Roma pizza, στην Οδό Μακρυγιάννη, περιοχή lidl, Οδό Χειμάρας αλλά και αλλού), ενώ και το κέντρο της πόλης έγινε “ποτάμι”!

Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Μακρυγιάννη, όπου και πλημμύρισαν πολλά σπίτια, από το κέντρο της πόλης, τον πεζόδρομο (ο οποίος έγινε ποτάμι), αλλά και χαλαζόπτωση που έπεσε στην περιοχή Σιόπατο.

Πλημμύρισε εντελώς ο χώρος του πάρκινγκ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κοζάνης, μετά τη δυνατή χθεσινή μεσημεριανή καταιγίδα που έπληξε την πόλη.

Οι φωτογραφίες από το χώρο, που στεγάζουν τις εγκαταστάσεις του πολυθεματικού πάρκου (το οποίο κυριολεκτικά “βουλιάζει” στο νερό), είναι χαρακτηριστικές…

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.