Με μεγάλη επιτυχία η 1η Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών στο Τσοτύλι



Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην 1η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών στο Τ.Κ. Τσοτυλίου.  Όταν έφτασε το αυτοκίνητο του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» με τη ¨Φλόγα της Αγάπης¨, τη φλόγα της ανιδιοτελούς προσφοράς, αντικρίσαμε περισσότερους από (200) διακόσιους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να μας περιμένουν στην είσοδο του χωριού.

Η αγωνία των διοργανωτών ήταν εμφανής, όμως το προσπάθησαν πολύ και τα κατάφεραν. Είδαμε τις ψυχές της οργάνωσης, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Τσοτυλίου σε πλήρη ένταση και με απόλυτο ενθουσιασμό να συντονίζουν τα πάντα.

Οι Λαμπαδηδρόμοι, πεζοί και ποδηλάτες, αφού διέτρεξαν τους δρόμους του χωριού με τα μηνύματα της Αιμοδοσίας και  της Δωρεάς Ζωής να ακούγονται από το ηχοσύστημα του συνοδού αυτοκινήτου μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα του εθελοντισμού σε κάθε σπίτι, σε κάθε πολίτη, κατέληξαν στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας όπου έγιναν οι απαραίτητες ομιλίες – χαιρετισμοί από την πρόεδρο του Συλλόγου γυναικών, η οποία τόνισε ότι ένας δεν φτάνει χρειάζονται πολλοί και κάλεσε τους συγχωριανούς της να δώσουν βροντερό παρών στην Αιμοδοσία της 26ης Νοεμβρίου. Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαρχάς τόνισε ότι και ο ίδιος είναι Εθελοντής Αιμοδότης και ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια των Αιμοδοτών.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΕΑ Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» κ. Τσαουσίδης Θεόδωρος συνεχάρη τους διοργανωτές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον τους. Ευχήθηκε η Λαμπαδηδρομία να δώσει την αφορμή σε ακόμη περισσότερους Τσοτυλιώτες να γίνουν Εθελοντές Αιμοδότες και να “υποχρεωθούμε” να κάνουμε και 3η και 4η εξόρμηση κάθε χρόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης στην  “TOYOTA  Γιαραμάζης Α.Ε.” για τη διάθεση Αυτοκινήτου κάθε χρόνο για τις διαδρομές της Λαμπαδηδρομίας.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                            Τσαουσίδου Κάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.