Ζήσης Κοντογούνης: «Πολύ κακή αρχή κ. Δεσποτίδη!»



Με ψελλίσματα του τύπου ¨δεν είμαι αρμόδιος¨, ¨δεν ξέρω¨, ¨δεν έχω χρόνο¨ , ¨δεν με ενδιαφέρουν τα ιδιωτικά σου συμφέροντα¨ απάντησε ο κ. Δεσποτίδης στις προφορικές μου καταγγελίες για το σκάνδαλο της ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ του ΕΚΑΒ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Λοιπόν κ. Δεσποτίδη  ναι και είσαι αρμόδιος για ότι γίνεται στην Κοζάνη και βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της, ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν θέματα υγείας και ζωής κα θανάτου των κατοίκων της. δεν μπορείτε να γίνετε η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την προηγούμενη Δημοτική αρχή.

Αν δεν ξέρετε οφείλετε να μάθετε και αν δεν έχετε χρόνο, να τον βρείτε.

Το ΕΚΑΒ έχει τα χάλια του. Οι τακτικές ανακοινώσεις του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ το αποδεικνύουν. Έχουμε  ήδη 2 νεκρούς και δυστυχώς δε θα είναι οι μόνοι. Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Κοζάνης δυστυχώς είναι  πολύ μακρυά για να απαντήσει στα παράπονα των Κοζανιτών. Είναι βλέπετε όλως τυχαίως(!!) διεθυντής του ΕΚΑΒ  Λάρισας.. Η υποβάθμιση εν εξελίξει. Και φυσικά δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ, αφού δεν απάντησε ούτε στην εντολή 2 Υπουργείων να δωσει εξηγήσεις. Γιατί;  Προφανώς γιατί βρίσκει , μετά λύπης μου, κάτι κορόϊδα σαν τον Μαλούτα και φοβάμαι σαν και σας .

Όσο για το «προσωπικό μου συμφέρον», καταλαβαίνω ότι και σεις τελικά είστε οπαδός της θεωρίας « να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και ας ψοφήσει όλο το κοπάδι μου». Σεβαστή η «προδευτική» ιδεολογία σας, αλλά δυστυχώς εδώ αντί για δικό σας κοπάδι πρόκειται για τους Κοζανίτες. Και νομίζω πως δεν έχετε κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιείτε το άλλοθι των ¨αμαρτωλών ιδιωτικών συμφερόντων» για να βλάψετε την Κοζάνη. Με ποιο δικαίωμα εκχωρείτε τα  Κοζανίτικα συμφέροντα στη Λάρισα; Πέρα απ αυτό ,το περίφημο οικόπεδο δίπλα απ την κλινική μου είναι του Δήμου και κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει το Δήμο να το ανταλλάξει, έστω και επωφελώς γι αυτόν, με ένα δικό μου. Τώρα πια και να μου το χαρίζατε δεν το θέλω. Το ζήτημα είναι η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του ΕΚΑΒ και αυτό αφορά όχι μόνο εμένα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.