Λαμπρή υποδοχή της Φλόγας της «Αγάπης» στη Σιάτιστα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η 12η πανελλήνια λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών Σιάτιστας, η φλόγα έκανε την καθιερωμένη στάση όπως κάθε χρόνο στη πόλη μας.

Η φλόγα ξεκίνησε από την περιοχή της μπάρας με απλούς πολίτες να κρατούν την φλόγα της αγάπης, και σιγά σιγά ανηφόρισε στην όμορφη πόλη μας όπου στην είσοδο πέριμενε πλήθος κόσμου για να την υποδεχτούν.

Η φλόγα πέρασε μέσα από την πόλη με άλογα του Ιππικού συλόγου και από την Ιππικοί παρέα το Τακίμι, ακόμα στην λαμπαδηδρομία ακουλουθούσαν ο Μ.Ο.Σ. και ο Μ.Ο. Πτολεμαίδας, ο Ποδηλατικός όμιλος Σιάτιστας και πολλά αυτοκίνητα, η Φλόγας της “Αγάπης” μετά από διαδρομή 1.30 λεπτά έφτασε  στο αύλειο χώρο Γυμνασίου Λυκείου Γεώργιος Παπαγεωργίου.

Η φλόγα θα ξεκινήσε το ΄΄ταξίδι΄΄ της στις 22 Αυγούστου 2014 από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα και αφού επισκεφθεί κάθε μέρος και γωνιά της Ελλάδος θα καταλήξει στις 3 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα.

Μετά την άφιξη της φλόγας ακουλούθησε εμφάνιση παιδικού χορευτικού τμήματος του Μορφωτικού –Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας « Μαρκίδες Πούλιου».
 

Η εκδήλωση της λαμπαδηδρομίας έγινε σε συνεργασία με την Iππική παρέα Σιάτιστας “Το Τακίμι”  όπου είχε και καντίνα με τραπεζοκαθίσματα για τον κόσμο καθώς και μουσική ορχήστρα, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να παραμείνει και να διασκεδάσει.

Η «Φλόγα της Αγάπης»  το φωτεινό ποτάμι αγάπης και αλληλεγγύης που για μια ακόμη χρονιά θα φθάσει στην πόλη μας και ας την βοηθήσουμε να ΄΄απλωθεί΄΄ και να νικήσει την άγνοια, τον πόνο, την προκατάληψη και να φέρει την ελπίδα.

Στο βίντεο που ακουλουθεί εκτός από την διαδρομή, χαιρετισμό έκανε η πρόεδρος του Αιμοδοτικού συλλόγου Σιάτιστας Τ. Γκουρουμίσιου και ο Ἀρχιμανδρίτης π. Ἐφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, Πρωτοσύγκελλος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης.

 

 

https://i0.wp.com/cdn.imghack.se/images/ca67d96f33f8045467ee44fbaebe804d.jpg?w=750

Ρεπορτάζ για το www.siatista.info Γ.Γ.

 

Δείτε περισσότερα στο siatista.info

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.