Επιτυχημένη και φέτος η 4η Γιορτή Πατάτας στο Καπνοχώρι – Δείτε φωτογραφίες



Β.Σ. για τον Πρωινό Λόγο:

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Καπνοχώρι Κοζάνης, η 4η Γιορτή Πατάτας.

Ο Σύλλογος Καπνοχωρίου διοργάνωσε με επιτυχία τη γιορτή προσφέροντας στον κόσμο πλούσια εδέσματα με βάση την πατάτα, η καλλιέργεια της οποίας είναι μεγάλη και εκτενής στην περιοχή. Επίσης, τον κόσμο διασκέδασαν χορευτικά συγκροτήματα και μουσική ορχήστρα, γλεντώντας ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Στον χώρο της εκδήλωσης από νωρίς επικρατούσε το αδιαχώρητο, ενώ ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα πατατο- εδέσματα τα οποία ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού (πατάτες τηγανιτές, ψητές, ακόμη και λικέρ από πατάτα!). “Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στη γιορτή μας είναι να κίνητρό μας για να συνεχίζουμε να κάνουμε ακόμη πιο όμορφα πράγματα”, τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Συλλόγου Αγάπη Αμανατίδου.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση συμμετείχαν, επίσης με τα χορευτικά τους, ο Σύλλογος Φιλώτας Αμυνταίου και ο Ποντιακός Σύλλογος Βατερού. Όπως τόνισε η κ. Αμαραντίδου: “Η Γιορτή αποσκοπεί στην προώθηση του τοπικού μας προϊόντος, των πρώην δήμων Ελλησπόντου και Υψηλάντη”. Η γιορτή πατάτας έκλεισε με ποντιακό πρόγραμμα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.