Διαβεβαίωση ότι παραμένει η Επιθεώρηση Εργασίας στην Πτολεμαΐδα



Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της κατάργησης του γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας στην Πτολ/δα, το Εργατικό Κέντρο μετέφερε το πρόβλημα και στην Διοίκηση της ΓΣΕΕ και άμεση ήταν η παρέμβαση του Προέδρου, Παναγόπουλου Ιωάννη, ο οποίος έλαβε την διαβεβαίωση από τον ειδικό Γραμματέα του ΣΕΠΕ και από το αρμόδιο Υπουργείο ότι η Επιθεώρηση Εργασίας της Πτολ/δας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.   

Η Επιθεώρηση Εργασίας Πτολ/δας είναι από τα λίγα τμήματα της χώρας που διαθέτουν τόσο ευρύ φάσμα εργασιών και με την δημιουργία της νέας μονάδας της ΔΕΗ στην περιοχή θα αυξηθεί και άλλο.
     
Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο της αλλά δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε την επιπλέον στελέχωσή της για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της.

Η πάταξη της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας αποτελεί επιτακτική ανάγκη ιδιαίτερα στους σημερινούς δύσκολους καιρούς.
    
Θα μας βρει απέναντι κάθε προσπάθεια τέτοιου είδους που θα έχει σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση της περιοχής μας και  την περαιτέρω ταλαιπωρία των εργαζομένων και των κατοίκων της  Εορδαίας.
 

Από το Γραφείο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.