Βίντεο: Ολοκληρώθηκε στα Σέρβια η 4η έκθεση Τοπικών Αγροτικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων



Την επαναλειτουργία του Εδαφολογικού Κέντρου Σερβίων  ως άμεση προτεραιότητα έθεσε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος κατά την τελετή των εγκαινίων της 4ης Έκθεσης Τοπικών Αγροτικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων που λειτούργησε στα Σέρβια το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου.

 

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕΡΒΙΑ from DIMOS SERVION-VELVENTOU on Vimeo.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού υπογράμμισε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής σε σχέση με τις δυνατότητες που υπάρχουν για την παραγωγή και μεταποίηση των τοπικών προϊόντων τονίζοντας ότι υποδομές όπως το Εδαφολογικό Κέντρο των Σερβίων που παραμένει ανενεργό θα πρέπει να λειτουργήσουν και να βοηθήσουν άμεσα τους αγρότες του δήμου.
 
Η έκθεση που φιλοξενήθηκε στο χώρο της εμποροπανήγυρης Σερβίων και διοργανώθηκε από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τον Σύλλογο Εθελοντών ΄΄Σέρβια Εν Δράσει΄΄ με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων έδωσε τη δυνατότητα σε παραγωγούς και επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους ενώ η 1η ημέρα λειτουργίας της έκθεσης συνδυάστηκε με την ομιλία – παρουσίαση του βουλευτή Κοζάνης και γεωπόνο Γιώργου Κασαπίδη με θέμα ΄΄Καλλιέργεια Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών Δυνατότητες και Προοπτικές Ανάπτυξης στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού΄΄.

Στο κλείσιμο της 2ης ημέρας χορευτικά τμήματα από συλλόγους του δήμου έδωσαν το δικό τους χρώμα στην έκθεση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.