Πρόσκληση – προκήρυξη εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης



Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης έχοντας υπόψη τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί Ιατρικών Συλλόγων όπως αυτές τροποποιήθηκαν προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Πειθαρχικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στον Π.Ι.Σ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν  στις 12 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Κυριακή και η ψηφοφορία θα γίνει από  9:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης,  Ξεν. Τριανταφυλλίδη 19 στην Κοζάνη.
    
Τα μέλη που θα εκλεγούν είναι:

1. Ένδεκα (11) μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο.
2. Τρία (3) τακτικά και τρία (3) αναπληρωματικά για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
3. Ο Πρόεδρος και έξι (6) τακτικά μέλη, ο Αντιπρόεδρος και έξι (6) αναπληρωματικά μέλη για το Πειθαρχικό Συμβούλιο.
4. Έξι (6) εκπρόσωποι για τον Π.Ι.Σ.
 
Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν με έγγραφη αίτηση των ενδιαφερομένων προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου 30 ημέρες πριν και θα γίνουν δεκτές μέχρι την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014  και ώρα 3:00 το μεσημέρι. Η αίτηση για να γίνει αποδεκτή πρέπει να συνοδεύεται από την ετήσια υπεύθυνη δήλωση και την βεβαίωση εγγραφής στο Σύλλογο.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, αρκεί να έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στο Σύλλογο.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο έχουν τα μέλη που ασκούν από 15ετίας το ιατρικό επάγγελμα στην περιφέρεια του Συλλόγου μας και για τη θέση του μέλους του Πειθαρχικού Συμβουλίου έχουν δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας τα μέλη που ασκούν από 10ετίας το ιατρικό επάγγελμα στην περιφέρεια του Συλλόγου μας.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για τους εκπροσώπους στον Π.Ι.Σ. έχουν οι γιατροί που είναι μέλη του Συλλόγου για τουλάχιστον ένα χρόνο και έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου τα οποία θα έχουν τακτοποιηθεί οικονομικώς μέχρι  26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 3.00 το μεσημέρι και δεν έχουν τιμωρηθεί με την ποινή της προσωρινής ή οριστικής παύσεως άσκησης του Ιατρικού Επαγγέλματος.
     
Τα μέλη που επιθυμούν να καταβάλουν τις εισφορές τους στην Τράπεζα ο αριθμός λογαριασμού είναι 0026-0239-71-0100679320-Eurobank

Ο κατάλογος των εχόντων δικαίωμα ψήφου θα αναρτηθεί στα γραφεία του Συλλόγου στις 29 Σεπτεμβρίου 2014.

Η ενημέρωση των μελών θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου www.iskoz.gr

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας
Βασίλειος Βασιλακόπουλος            Αγάπιος Γαβριηλίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.