Ανακοίνωση Δήμου Βοΐου για τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και τη συμμετοχή του Δήμου στην 30η Έμπορο-Βιοτεχνική Έκθεση



Από το Δήμο Βοϊου ανακοινώνεται ότι:

Όσοι φορείς, σύλλογοι και δημότες του Δήμου Βοϊου επιθυμούν να συμμετέχουν στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 στη Γραμματεία του Δήμου, στο τηλέφωνο 2465350102 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) info@dimosvoiou.gr.

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης θα συγκροτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο Δημοτικό Κατάστημα Σιάτιστας.


 

Ο Δήμος Βοϊου θα συμμετέχει, με δικό του περίπτερο, στην 30η Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο Κοζάνης στο Δ.Δ. Κοίλων.

Πρόθεση του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής είναι να προβληθούν τα προϊόντα της περιοχής του Βοϊου.  

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι οινοπαραγωγοί και οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου για προβολή και διαφήμιση των προϊόντων που παράγει η περιοχή του Βοϊου, εκθέτοντας τα προϊόντα τους (προϊόντα οίνου, γεωργικά προϊόντα κτλ) στο περίπτερο του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Δήμου, στο τηλέφωνο 2465350100.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.