Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρανών Χ. Βογδόπουλος για το 17ο Γαβούστιμα Καππαδοκών



Όταν ακούστηκε πέρυσι στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων από το στόμα του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων ότι το 17ο Γαβούστιμα θα πραγματοποιηθεί στα Πετρανά Κοζάνης, ένιωσα μεγάλη χαρά μα και μεγάλο άγχος. Απέναντί μου όμως, είχα έναν “βράχο”, που μου ‘κλεισε το μάτι και μου είπε “Πάρ’ το! Θα τα καταφέρουμε….”

Δυστυχώς όμως μας “άφησε” τον περασμένο Απρίλιο και δεν ήταν μαζί μας για να δει ότι τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! Καταφέραμε όλα εκείνα που ποτέ δε φανταζόμουν πως θα μπορούσα να ζήσω κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Σύλλογο μας…

Καταφέραμε να κάνουμε 8.000 κόσμου από όλη την Ελλάδα να ζήσει ένα τριήμερο μαγικό, γεμάτο μνήμες και γεύσεις Καππαδοκίας. Καταφέραμε, υπό την σκέπη του προστάτη μας Αγίου, του Βασιλείου του Μέγα, να διοργανώσουμε με απόλυτη επιτυχία την 17η Πανελλήνια Συνάντηση Καππαδοκών…

Ευχαριστώ θερμά όσους μας πίστεψαν από την αρχή, όσους μας βοήθησαν σε όλο αυτό το εγχείρημά μας, όλους τους εθελοντές μας, που ο αριθμός τους φαντάζει απίστευτος και φυσικά τις ακούραστες γυναίκες του Συλλόγου μας και του χωριού μας που πάντοτε είναι “εκεί” για εμάς!

Είμαι περήφανος που είμαι Πρόεδρος ενός τέτοιου Συλλόγου!

Σας ευχαριστώ για όλα….

Ραντεβού το 2015 στα Βούναινα Λάρισας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.