KozaniLife.gr: Επανήλθαμε… δρυμίτεροι έπειτα από τεχνικό πρόβλημα!



Επανήλθαμε… δρυμίτεροι αλλά και ταχύτεροι!

Για πρώτη φορά, έπειτα από 4 σχεδόν χρόνια συνεχούς λειτουργίας του kozaniLife.gr, ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στον σκληρό δίσκο του server που μας φιλοξενεί τους τελευταίους 8 μήνες, στάθηκε ικανό για να μας «ρίξει» κυριολεκτικά αλλά και ψυχολογικά.

Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία αλλά και ταλαιπωρία, εκτός από την οριστική επίλυση του τεχνικού προβλήματος, καταφέραμε να αναβαθμίσουμε πλήρως τις υπηρεσίες φιλοξενίας που μας παρέχει η εταιρεία Webtouch.gr, με αποτέλεσμα το ταχύτερο πλέον δυνατό σερφάρισμα στο kozaniLife.gr!

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του kozaniLife.gr, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες διαδικτύου, ενημέρωσης αλλά και διαφήμισης.  

Συγκινητικό ήταν το ενδιαφέρον σας μέσα από τα μηνύματα που λάβαμε από εσάς αυτές τις μέρες…

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Webtouch.gr για την 24ωρη τεχνική υποστήριξη που μας παρέχει τους τελευταίους μήνες και φυσικά όλους εσάς για την εμπιστοσύνη και στήριξη που μας δείχνετε σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Συνεχίζουμε δυναμικά όπως πάντα! Σας θέλουμε δίπλα μας…

Η ομάδα του kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.