Στην τελική ευθεία για τις τελετές ορκωμοσίας



Στην τελική ευθεία εισέρχονται, πλέον, οι προετοιμασίες για τις τελετές ορκωμοσίας, τόσο της νέας περιφερειακής αρχής Δυτικής Μακεδονίας, όσο και των νέων δημοτικών αρχών της περιοχής μας.

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής, 24 Αυγούστου, από το Δήμο Βοϊου, καθώς στις 6 το απόγευμα θα ορκιστεί στη Σιάτιστα ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Λαμπρόπουλος και το εκεί νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δυο ώρες αργότερα, στη ΖΕΠ, θα λάβει χώρα με κάθε επισημότητα, η τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της Περιφέρειας, ώστε να την παρακολουθήσει αρκετός κόσμος.

Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες  η όλη τελετή θα λάβει χώρα στα Σέρβια,στις 7 το απόγευμα, παρουσία, πιθανότατα, και του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου

Τη μεθεπόμενη Κυριακή, 31 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαϊδας, θα ορκιστεί ο νέος δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης καθώς και τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, ενώ το χορό των ορκωμοσιών κλείνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης. Ο νέος δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης θα ορκιστεί στην Αίθουσα Τέχνης, στις 8 το απόγευμα.

Παναγιώτης Πλιάτσιος από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.