Γρεβενά: Συνελήφθη 58χρονος για σωματεμπορία, βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια – Εξέδιδε 28χρονη αλλοδαπή



Το Σάββατο 2 ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν στα Γρεβενά 58χρονο ημεδαπό για σωματεμπορία, βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο συστηματικών – εκτεταμένων ερευνών για τον εντοπισμό 28χρονης αλλοδαπής υπηκόου Αλβανίας, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Φλώρινα την 05-07-2014 και τελούσε υπό καθεστώς πλήρους δικαστικής συμπαράστασης, αυτή εντοπίσθηκε στη 01-08-2014 το βράδυ σε περιοχή των Γρεβενών και οδηγήθηκε στο αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας.

Από την συνεχιζόμενη και ενδελεχή έρευνα για τις συνθήκες της εξαφάνισής της προέκυψε ότι, η 28χρονη εξαναγκάστηκε με απειλές από τον 58χρονο να εγκαταλείψει το σπίτι της και να διαμείνει σε σπίτι του στα Γρεβενά, όπου την ανάγκαζε με χρήση βίας να εκδίδεται κυρίως σε ηλικιωμένους άνδρες-πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής που εισέπραττε εξολοκλήρου αυτός.

Επίσης προέκυψε ότι, ο 58χρονος επανειλημμένα την εξανάγκαζε με χρήση βίας σε συνουσία μαζί του, ενώ σε προγενέστερο χρόνο (πριν την εξαφάνισή της) την εξέδιδε περιστασιακά σε ηλικιωμένους άνδρες στη Φλώρινα.

Άμεσα αναζητήθηκε ο 58χρονος και αφού εντοπίστηκε, συνελήφθη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.