Αγροτοδασικές πυρκαγιές σε Κοζάνη και Καστοριά – Τραυματίστηκε πυροσβέστης από έκρηξη οβίδας!



Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 19:30 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11:25,σήμερα, σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Δενδροχωρίου, του Δ. Καστοριάς. Από την πυρκαγιά κάηκαν συνολικά 100 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 11 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν δύο αεροσκάφη. Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης τραυματίστηκε ένας υπάλληλος της υπηρεσίας μας από έκρηξη οβίδας ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καστοριάς και στη συνέχεια στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.  

Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της  Π.Υ. Καστοριάς.

Στις 22:00 τέθηκε υπό πλήρη κατάσβεση πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 10:30, σήμερα, σε χορτολιβαδική έκταση στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης του Δ. Κοζάνης. Από την πυρκαγιά κάηκαν συνολικά 400 στρέμματα
χορτολιβαδικής και γεωργικής έκτασης με υπολείμματα καλλιεργειών. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της  Π.Υ. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.