Χωρίς θρησκευτικό όρκο και υπό τις μελωδίες… σοπράνο η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Κοζάνης! Δείτε το φωτορεπορτάζ



Μελωδικά ξεκίνησε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη!

Το απόγευμα της Κυριακής 31 Αυγούστου τελέστηκε η ορκωμοσία του νέου  Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης έδωσε πολιτικό όρκο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, όπως και οι Κ. Κύργιας και Χ. Λαμπαδά.

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα τέχνης προς τιμήν του νέου Δημάρχου Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη .

Οι πολιτικές παρουσίες ήταν πιο ηχηρές από κάθε άλλη εκδήλωση, άπαντες παρόντες!

Ο νέος δήμαρχος Κοζάνης στις προγραμματικές του δηλώσεις τόνισε:

«Επιδιώκουμε και θα το προσπαθήσουμε κυρίως μέσα από τα συλλογικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης , ένα εναλλακτικό μοντέλο Δήμων διοίκησης, πιο αποκεντρωμένο με ισχυρούς και ανεξάρτητους Δήμους. Με απλή αναλογική στην εκλογή των οργάνων και με ουσιαστικές συμμετοχικές διαδικασίες . Θα παλέψουμε για μία πραγματική αυτοδιοίκηση η οποία θα μετατραπεί από μέρος του προβλήματος, σε μέρος της λύσης».

Αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη της  Δημοτικής Κίνησης αλλά και όλους τους υποψηφίους του, απήυθηνε τις ευχαριστίες του στους δημότες του Δήμου Κοζάνης για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν καθώς και στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Λάζαρο Μαλούτα για την άψογη συνεργασία των τελευταίων μηνών, όπως ανέφερε.

Από το ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Δημάρχου, δε θα μπορούσε να απουσιάζει φυσικά και η οικογένειά του, η οποία όπως ανέφερε ήταν το στήριγμα του σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Πρίν  την έναρξη της ορκωμοσίας  του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, «μελωδική έκπληξη» επιφύλασσε ο νέος Δήμαρχος κ. Λευτέρης Ιωαννίδης στους προσκεκλημένους του…

Την τελετή ορκωμοσίας πλαισίωσε η  μετζοσοπράνο Ελένη Λιώνα, η οποία γεννήθηκε στην Κοζάνη!

Δείτε τις φωτογραφίες του kozaniLife.gr:

{gallery}ioan14{/gallery}

Δείτε το βίντεο του kozaniLife.gr με τα όσα έγιναν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου κλικ εδώ

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.